divendres, 5 d’octubre del 2012

Som-hi! Manifiest d'Espanya i catalans per al 12 d'octubre de 2012



Som-hi!
Un seguit de col·lectius, entitats cíviques i culturals, grups, xarxes socials i ciutadans a títol personal ens hem aplegat per sumar esforços, compartir voluntats i manifestar tot allò en que creiem.
Convoquem a tots els catalans a expressar, de la manera i amb les expressions que lliurement cadascú esculli, que som d’Espanya i catalans. Manifestem amb total normalitat els valors en què es fonamenta la nostra democràcia a Catalunya i al conjunt d’Espanya: llibertat i lleialtat; autogovern i coresponsabilitat; respecte i germandat. En poques paraules, la convivència, la solidaritat i el benefici comú entre totes les nostres comunitats.
Volem expressar en positiu com ens sentim i allò que som; el que volem seguir sent i sentint per continuar aportant al progrés i benestar de Catalunya i del conjunt d’Espanya tot allò que ens uneix.
Manifestem el nostre compromís amb tots aquests valors i apel·lem a les forces polítiques, organitzacions sindicals i empresarials, als mitjans de comunicació i al conjunt de la ciutadania que actuïn amb franquesa i sempre preservant el bé comú, el diàleg i la convivència.
Creiem que el conjunt de la societat catalana mereix tot allò que estigui al nostre abast per superar qualsevol inconvenient o situació difícil.
De España y catalanes. Somos catalanes y nos sentimos españoles. Una apuesta firme y decidida a favor de la unidad, el entendimiento y el compromiso. ¡Vamos!

Manifest de la Plataforma D’Espanya i catalans i els grups del moviment cívic que s’hi han adherit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada