dissabte, 20 de setembre de 2014

CARTA OBERTA AL PRESIDENT MASSr. Artur Mas

Molt Honorable President,
Ahir van aprovar al Parlament de Catalunya una llei de consultes amb la que pretenen realitzar-ne una, que vostès tant han esmentat, el dia 9 de novembre.
Vostè sap perfectament, com hem constatat i constatem arreu, que allò que possibilita viure en democràcia, lliurement i pacífica i per tant en un estat de dret, és el respecte a la legalitat democràtica i a les més elementals normes de convivència.
Vostè com a màxima autoritat de la Generalitat i com a més alt representant d'Espanya a Catalunya, no pot incomplir ni esperonar que s'incompleixin les nostres lleis, el marc legal que tenim per organitzar i desenvolupar la nostra convivència, el nostre autogovern i la nostra democràcia.
Farà un mal servei als catalans i al conjunt d’espanyols si tira endavant, irresponsablement i unilateral, un acte tan perjudicial com la convocatòria d’una consulta-trampa .
És per això que ens adrecen a vostès perquè faci seny i no s’enfonsi, encara més, en un mal procés que res de bo ens ha portat, res de bo ens aportarà i que no mena a cap lloc positiu.

Ben cordialment,
Moviment Cívic d’Espanya i catalans

Sr. Artur Mas
Molt Honorable President,
Ayer se aprobó en el Parlamento de Cataluña una ley de consultas con la que pretenden realizar una, que ustedes tanta han citado, el día 9 de noviembre.
Usted sabe perfectamente, como hemos constatado y constatamos en cualquier lugar, que aquello que posibilita vivir en democracia, libre y pacíficamente y, por tanto, en un estado de derecho. Es el respeto a la legalidad democrática y a las más elementales normas de convivencia.
Usted, como máxima autoridad de la Generalitat y como el más alto representante de España en Cataluña, no puede incumplir ni alentar que se incumplan nuestras leyes, el marco legal que tenemos para organizar y desarrollar nuestra convivencia, nuestro autogobierno y nuestra democracia.
Hará un mal servicio a los catalanes y al conjunto de españoles si tira adelante, irresponsable y unilateralmente, un acto tan perjudicial como la convocatoria de una consulta-trampa.
Es por todo ello que nos dirigimos a usted para que ponga cordura y no se hunda, aun más, en un mal proceso que nada bueno no ha traído, ni nada bueno nos aportará y que no nos lleva a ningún buen lugar.

Muy cordialmente,
Movimiento Cívico de España y catalanesCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada