dissabte, 23 de març del 2013

LA CERIMÒNIA DE LA CONFUSIÓ

A les portes d’una nova Setmana Santa, n’hi ha que de tant en tant, com en Duran i Lleida, el President Mas o la Sra. De Gispert, segueixen fil per randa, i sense que se’ls caigui la cara de vergonya, la dita: ‘PARAULES DE DIJOUS SANT I FETS DE CARNAVAL”.
Ja n’hi ha prou d’aquest color, no busquin excuses de mal pagador, culpables més enllà dels vostres actes i les vostres promeses. Ja n’heu fet massa de comèdia, amb visites al notari o a Moscou incloses.
Ni la crisi, ni el vostre neguit interessat, ni les vostres crides puntuals al ‘diàleg’ ni res de res faran canviar l’opinió tan negativa que molts tenim de tot allò que heu fet i esteu fent irresponsablement, perjudicant greument  tots els catalans i el conjunt dels espanyols.
No es tracta només d’omplir-vos la boca de coses que puguin sonar bé, -i de tant en tant- sino de fer i refer bé sempre i a tothora, de no persistir en una deriva separatista, amb odi, recel i confrontació, que no ens aporta res de bo i ens deixa en una situació molt més difícil i complicada per superar els grans obstacles i dificultats que patim.
Dediqueu més esforços a les famílies, als infants, a la gent gran, als qui tan malament ho estan passant amb uns ingressos mínims, mentre la política del govern Mas malbarata tants i tants recursos amb despeses del tot innecessàries i allunyades de les necessitats més peremptòries dels catalans. Anem per feina i feu seny i deixeu l’odi i l’interès que us empeny. Catalunya i tota Espanya us ho agrairem. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada