dissabte, 5 d’octubre de 2013

Por un 12 de Octubre de todos/Per un 12 d'octubre de tots

CONCENTRACIÓ CÍVICA I FESTIVA SOM CATALUNYA, SOMOS ESPAÑA
L'acte central del 12 d'octubre és la concentració cívica i festiva a Plaça Catalunya, organitzada per la plataforma Som Catalunya, somos España. Com l'any passat hi haurà moviment a la plaça des de ben aviat. Fem una crida als amics i amigues que ho desitgin perquè s’apuntin al servei d’ordre (espanyaicatalansordre@gmail.com). Farem tot el possible per tal que, com l'any passat, l'acte sigui tot un èxit, molt més si s’escau.
Valorem molt positivament tots els actes i propostes en positiu que vagin en la línia de defensar de veritat els catalans i el conjunt dels espanyols, on s'aposta per tot el que ens uneix i agermana i el benefici comú. Resten pocs dies per tornar a fer història i omplir d’alegria, banderes espanyoles i catalanes, missatges positius i bona convivència, una vegada més, la plaça. Us demanem la vostra col·laboració per aconseguir-ho.
Creiem que l'ambient d'aquest any és molt més receptiu, ho estem constatant a tots i cadascun dels actes en què participem. També cal dir que partint d'una realitat inqüestionable, l'èxit de l'any passat, els grups, associacions, partits i entitats presents i que col·laboren, la lletra i l'esperit de la convocatòria i la tasca que s’ha realizar i estem realitzant entre tots ens ho avalen.
VINE EL 12 D’OCTUBRE A LES 12 H. A PLAÇA CATALUNYA DE BARCELONA. US HI ESPEREM
Moltes gràcies.

CONCENTRACIÓN CÍVICA Y FESTIVA SOM CATALUNYA, SOMOS ESPAÑA
El acto central del 12 de octubre es la concentración cívica i festiva en Plaza Cataluña organizada por la plataforma Som Catalunya, somos España. Como el año pasado habrá movimiento en la plaza desde bien temprano. Hacemos una llamada a los amigos y amigas que lo deseen para que se apunten al servicio de orden (espanyaicatalansordre@gmail.com). Haremos todo lo posible para que, como el año pasado, el acto sea todo un éxito, aun más si cabe.
Valoramos muy positivamente todos los actos y propuestas en positivo que vayan en la línea de defender de verdad a los catalanes y al conjunto de los españoles, donde se apueste por todo lo que nos une y hermana y el beneficio común. Quedan pocos días para volver a hacer historia y llenar de alegría, banderas españolas y catalanes, mensajes positivos y buena convivencia, una vez más, la plaza. Os pedimos vuestra colaboración para conseguirlo.
Creemos que el ambiente de este año es mucho más receptivo, lo estamos constatando en todos y cada uno de los actos en los que participamos. También es justo decir que partimos de una realidad incuestionable, el éxito del año pasado, los grupos, asociaciones, entidades y partidos presentes y que colaboran, la letra y el espíritu de la convocatoria y la labor que se ha realizado y estamos realizando entre todos nos avalan.
VEN EL 12 DE OCTUBRE A LAS 12 H. A PLAZA CATALUÑA DE BARCELONA. OS ESPERAMOS
Muchas gracias

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada