dilluns, 13 de maig del 2013

Libertad, democracia, legalidad, responsabilidad, compromiso, información, pluralidad...



Llibertat, democràcia, legalitat, responsabilitat, compromís, informació, debat, pluralitat, comunicació... Saben aquests jovenets galifardeus que van interrompre un acte democràtic el que volen dir totes aquestes paraules?
Nosaltres creiem que una mica sí, el que passa és que els pot més la dèria intolerant que volen imprimir a les seves accions, les actituds feixistes i la comoditat de cridar, queixar-se dels altres i no fer absolutament res de positiu, bo i beneficiós.
Ben al contrari, van escopir tota mena de desqualificatius, empènyer, interrompre, agredir  i fer tota mena de gestos i crits al més pur estil gansteril. Evidentment a qui insulta i empobreix tot això, en primer lloc, són als irresponsables que van actuar així, es desqualifiquen ells mateixos. Amb tants despropòsits.
I davant d’això, un grups de joves promotors de la conferència, uns ponents i un públic assistent que en tot moment va comportar-se molt bé i va tenir unes actituds i un saber estar digne d’elogi. El nostre recolzament total per a tots ells. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada