dimarts, 24 de setembre de 2013

SOM CATALUNYA, SOMOS ESPAÑA

SOM CATALUNYA, SOMOS ESPAÑA
UN GRAN ACTE PACÍFIC, PLURAL I DECIDIT
De tots i per a tots

1. Tots els qui puguin ens veiem el dia 12 d'octubre de 2013
2. Per a tots aquells que no puguin, obrirem un esdeveniment digital, per tal que puguin mostrar el seu recolzament i solidaritat.

La Plataforma 'SOM CATALUNYA, SOMOS ESPAÑA' està organitzant el gran esdeveniment del dia 12 d'octubre, Festa de la Hispanitat i d'Espanya, per manifestar amb normalitat i civisme que molts i molts catalans no volem la secessió i que ens sentim i som espanyols i catalans.
Hem volgut endegar aquest esdeveniment per a ajuntar tota aquella gent que d'una manera o altra vol fer costat, recollir opinions positives i preparar el millor possible aquest gran acte unitari a Barcelona, el dissabte dia 12 d'octubre de 2013 que estem organitzant entre tots els grups i associacions que conformem la Plataforma 'Som Catalunya, somos España'.

Per aquí, sisplau només inviteu la gent que esteu segurs que ens fan costat, que van en positiu i no plantegen divisions ni benefici partidista.

SOM CATALUNYA, SOMOS ESPAÑA
UN GRAN ACTO PACÍFICO, PLURAL Y DECIDIDO
De todos y para todos

1. Todos los que puedan nos vemos el día 12 de octubre
2. Para todos aquellos que no puedan abriremos un evento digital, para que puedan mostrar su apoyo y solidaridad.

La Plataforma 'SOM CATALUNYA, SOMOS ESPAÑA' está organizando el gran evento del día 12 de Octubre, Fiesta de la Hispanidad y de España, para manifestar con normalidad y civismo que muchos catalanes no queremos la secesión y que nos sentimos y somos españoles y catalanes.
Hemos querido iniciar este evento para juntar toda aquella gente que, de una manera u otra, nos apoya, recoger opiniones positivas y preparar lo mejor posible este gran acto en Barcelona, el sábado día 12 de Octubre de 2013 que estamos organizando entre todos los grupos y asociaciones que conformamos la Plataforma 'Som Cataluya, somos España'.En este evento os podéis apuntar: https://www.facebook.com/events/102836109874336/

Por aquí, por favor, sólo invitad a amigos y amigas que estéis seguros que en lo fundamental nos apoyan, que van en positivo y no plantean divisiones, polémicas estériles ni beneficios partidistas.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada