dimecres, 11 de setembre del 2013

UNA DIADA 2013 DE TOTS



UNA MOLT BONA DIADA DE CATALUNYA A TOTHOM
UNA MUY BUENA DIADA DE CATALUÑA A TODOS
Des del Moviment cívic d’Espanya i catalans us volem en el dia gran de la nostra comunitat una cordial salutació a tots els amics i amigues que ens segueixen, i desitjar a tots els catalans una molt bona Diada.
Voldríem compartir amb tots la il·lusió de veure una Catalunya de tots, sense situacions de divisió i separació; una Catalunya on el respecto a tots i a la legalitat, la cordialitat i el compromís ciutadà siguin els eixos de la nostra convivència. La il·lusió d’enfortir els llaços de germanor amb tots els catalans i el conjunt d’espanyols, fent entre tots un impuls per aconseguir la recuperació econòmica i la superació a la crisi.
Catalunya som tots i la festa és de tots. És per això que hem volgut en la nostra primera Diada compartir amb vosaltres unes trobades cordials en llocs emblemàtics de la capital catalana, el cap-i-casal de Catalunya, i ciutat senyera de tota Espanya.
A les nou del mati serem a la Plaça Cataluña i, després de recórrer aquests llocs de Barcelona arribarem a la Plaça d’Espanya. Sense sortir de Barcelona, som a Catalunya i ens passegem per Espanya.
Un cop més manifestem de cor la nostra aposta per una Catalunya de tots dins d’una Espanya plural, la defensa de tot el que ens uneix i el benefici comú i tot un seguir de valors positius. Uns valors que són els pilars fonamentals de la nostra convivència democràtica: l’autogovern i la solidaritat, el compromís i la legalitat, la responsabilitat i la pluralitat, la catalanitat i la hispanitat.
Per una Diada de tots.

Desde el Movimiento cívico de España y catalanes os queremos enviar en el día grande de nuestra comunidad un cordial saludo a todos los amigos y amigas que nos siguen, y desear a todos los catalanes una muy buena Diada.
Quisiéramos compartir con todos la ilusión de ver una Cataluña de todos, sin situaciones de división y separación; una Cataluña donde el respeto  a todos y a la legalidad, la cordialidad y el compromiso ciudadano sean los ejes de nuestra convivencia. La ilusión de fortalecer lazos de hermandad con todos los catalanes y el conjunto de españoles, dando entre todos un impulso para conseguir la recuperación económica y la superación de la crisis.
Cataluña somos todos y la fiesta es de todos. Es por eso que hemos querido en nuestra primera Diada compartir con todos unos encuentros cordiales en lugares emblemáticos de la capital catalana, el cap-i-casal de Catalunya, y ciudad señera de España entera.
A las nueve de la mañana estaremos en Plaza Cataluña y, después de recorrer lugares preciosos de Barcelona llegaremos a la Plaza de España. Sin salir de Barcelona, estamos en Cataluña y nos paseamos por España.
Una vez más manifestamos de corazón nuestra apuesta por una Cataluña de todos dentro de una España plural, la defensa de todo lo que nos une y el beneficio común y toda una serie de valores positivos. Unos valores que son los pilares fundamentales de nuestra convivencia democrática: el autogobierno y la solidaridad, el compromiso y la legalidad, la responsabilidad y la pluralidad, la catalanidad y la hispanidad.
Por una Diada de todos.

VISCA CATALUNYA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada