dimecres, 12 de febrer del 2014

Nuestro homenaje a Cuca Mascort



LA MORT D'UNA GRAN PERSONA I EL COMPORTAMENT DE RIDÍCULA I POBRA GENT
Fa dos dies va morir una gran regidora popular a l'Ajuntament de Girona. Nosaltres vam anar coneixent la Cuca Mascort a diferents actes de l'associació del Moviment cívic d'Espanya i catalans. Valenta, implicada, ferma i decidida. Com no podia ser d'una altra manera vam voler fer-li un homenatge públic d'agraïment, afecte i recolzament als seus éssers estimats.
A través d'un amic compartit hem sabut els comentaris als fils de debat d'aquesta trista noticia, patètiques paraules de separatistes intolerants en alguns mitjans de comunicació que paguem lamentablement tota la ciutadania.
Són el mal exemple permanent de l'incivisme, la intolerància i manca d'humanitat que els caracteritza. Quina diferència amb la responsabilitat, civisme, compromís i humanitat que mostrava la nostra amiga Cuca Mascort. Al cel sigui.

LA MUERTE DE UNA GRAN PERSONA Y EL COMPORTAMIENTO DE RIDÍCULA Y POBRE GENTE
Hace dos día falleció una gran concejal popular en el Ayuntamiento de Girona. Nosotros fuimos conociendo a Cuca Mascort en diferentes actos de la asociación del Movimiento cívico de España y catalanes. Valiente, implicada, firme y decidida. Como no podía ser de otra manera quisimos hacerle un homenaje público de agradecimiento, afecto y apoya a sus seres queridos.
A través de un amigo compartido hemos sabido los comentarios en los hilos de debate de esta triste noticia, patéticas palabras de separatistas intolerantes en algunos medios de comunicación que pagamos lamentablemente toda la ciudadanía.
Son el mal ejemplo permanente del incivismo, la intolerancia y la falta de humanidad que les caracteriza. Qué diferencia con la responsabilidad, civismo, compromiso y humanidad que mostraba nuestra amiga Cuca Mascort. En el cielo esté.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada