dimecres, 14 de maig del 2014

El Català de l’Any 2013, per a Josefina Castellví

Enhorabona per aquesta merescuda distinció
Josefi­na Castellví, una de les investigadores catalanes de més projecció internacional, va rebre ahir a la nit el premi Català de l’Any, que anualment concedeixen els lectors d’EL PERIÓDICO. La guanyadora es va imposar en una disputada votació final a les dues candidatures que havien arribat a la ronda decisiva: l’activista social Núria Gispert i els cuiners Joan, Josep i Jordi Roca.”
En
s n’alegrem del bon criteri i seny que han mostrat els lectors d’aquest mitjà de comunicació. Enhorabona a la guanyadora. Tots els finalistes esmentats mereixien, al nostre parer, aquesta distinció.
Allò que no s’entenia, sinó és per la dèria separatista que tot ho ha intentat ofegar, és que alguns proposessin de candidats persones de les que, a nivell personal res tenim a dir, però que res podem dir a favor pel que fa a la seva tasca pública, que de totes passades considerem que és perjudicial per als catalans i el conjunt dels espanyols. Per exemple, tot allò que fan i diuen personatges com Muriel Casas, Santiago Vidal o Carme Forcadell.
http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/catala-de-lany/catala-lany-josefina-castellvi-3272233

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada