dimecres, 16 d’abril del 2014

FINAL DE LA COPA DEL REY 2014

Barça y Madrid se miden de nuevo, esta vez en una final de la Copa del Rey.
Dos grandes colosos españoles se miden de nuevo en una final de la Copa del Rey. Será esta noche a las 21:30 h. en el Estadio de Mestalla y lo retransmitirá TVE en directo.
Deseamos que el respeto, la sana rivalidad, la deportividad y la corrección dentro del campo de juego sea fiel reflejo del respeto, cordialidad y civismo que habrá en las gradas por parte de ambas aficiones. Pedimos, por ello, que las personas, grupos, peñas, entidades e incluso los dirigentes de ambos equipos remarquen por encima de todo estos valores, piedras angulares de cualquier democracia asentada que se precie.

VAMOS A VER SI ALGUIEN ACIERTA ESTA VEZ EL RESULTADO...
Cada uno tiene sus preferencias pero, más allá de estas, ¿Cuál crees que será el resultado exacto del partido?

HAZ AQUÍ TU PRONÓSTICO

Barça y Madrid es mesura de nou, aquesta vegada en una final de la Copa del Rei.
Dos grans colossos espanyols es mesuren de nou en una final de la Copa del Rei. Serà aquesta nit a les 21:30 h. A l’Estadi de Mestalla i ho retransmetrà TVE en directe.
Desitgem que el respecte, la sena rivalitat, l’esportivitat i la correcció dins del camp de joc sigui fidel reflex del respecte, cordialitat i civisme que hi haurà a les grades per part d’ambdues aficions. Demanem, per això, que les persones, grups, penyes, entitats i, fins i tot, els dirigents d’ambdós equips remarquin per damunt de tot aquest valors, pedres angulars de qualsevol assentada democràcia que es valori com a tal.

VEIEM SI ALGÚ L’ENCERTA AQUESTA VEGADA, EL RESULTAT...
Cadascú té les seves preferències però, més enllà d’aquestes, quin creus que serà el resultat exacte del partit?

FES AQUÍ EL TEU PRONÒSTIC


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada