dilluns, 10 de març del 2014

11 MARZO DE 2014: DÍA EUROPEO DE LAS VÍCTIMAS DEL TERRORISMO

Dia Europeo de las Víctimas del Terrorismo
Día Europeu de les Víctimes del Terrorisme
European Day on Remembrance of Victims of Terrorism


El Movimiento Cívico de España y catalanes, al igual que otras asociaciones amigas, se adhirió, colaborando activamente, y participará en la Misa que ha organizado Convivencia Cívica Catalana hoy marte, 11 de marzo. Día Europeo de las Víctimas del Terrorismo.
Sera a las 19:30 h. en la Iglesia de Nuestra Sra. de los Ángeles, en la calle Balmes, 78 esquina con Valencia de Barcelona. Un acto más, oportuno y necesario, que se añade a otros muchos más en toda la geografía española, en el Día Europeo de las Víctimas del Terrorismo.
Creemos que es una obligación de todos rendir homenaje a todas las víctimas del terrorismo y sus familias, recordar la barbarie y las consecuencias del terrorismo. A LADO DE LAS VÍCTIMAS SIEMPRE. Unidad, Paz, Justicia, Verdad, Dignidad y Memoria.
Las víctimas del terrorismo nos recuerdan todo aquello que nos une. Aquello que fue tan importante para ellos y para todos nosotros; los valores de la amistad, la hermandad, la unidad, el compromiso, el bien común y la solidaridad.

https://www.facebook.com/events/643416455719633/

El Moviment cívic d’Espanya i catalans, com d’altres associacions amigues, es va adherir, col·laborant activament, i participarà en la Missa que ha organitzat Convivència Cívica Catalana avui dimarts, 11 de març. Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme.
Serà a les 19:30 h. a l'Església de Nostra Sra. dels Àngels, al carrer Balmes, 78 cantonada amb València de Barcelona. Un acte més, oportú i necessari, que s’afegeix a molts altres més en tota la geografia espanyola, en el Dia Europeu per les Víctimes del Terrorisme.
Creiem que és una obligació de tots retre homenatge a totes les víctimes del terrorisme i llurs famílies, recordar la barbàrie i les conseqüències del terrorisme. AL COSTAT DE LES VÍCTIMES SEMPRE. Unitat, Pau, Justícia, Veritat, Dignitat i Memòria.
Les víctimes del terrorisme ens recorden tot allò que ens uneix. Allò que va ser tan important per a ells i per a tots nosaltres; els valors de l’amistat, la germanor, la unitat, el compromís, el bé comú i la solidaritat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada