dissabte, 15 de març del 2014

NO AL NACIONALISME, EXCLOENT, AGRESSIU I INTOLERANT



DEDICAT ALS SEPARATISTES EXCLOENTS, INTOLERANTS I AGRESSIUS
DEDICADO A LOS SEPARATISTAS EXCLUYENTES, INTOLERANTES Y AGRESIVOS
"La vostra violència (verbal) és la vostra impotència (argumental)... Veiem que la vostra cultura és redueix als màsters en insults!"
Vuestra violencia (verbal) es vuestra impotencia (argumental)... ¡Vemos que vuestra cultura se reduce a los masters en insultos!
Muy demócratas, sí señor. Intentar impedir que un político realice una presentación o conferencia porque es de un partido DEMOCRÁTICO, que aporta ideas distintas a las de los separatistas es evidenciar el respeto que estos intolerables llevan en su ADN ‘cultural’. No es nada novedoso ni tampoco aislado y podemos perfectamente clasificar estas muestras incívicas en el ámbito del sectarismo, la intolerancia, la violencia y las actitudes antidemocráticas, propias todas ellas de regímenes dictatoriales y totalitarios.
El Sr. Jordi Cañas, representant electe de la ciutadania de Catalunya, té com qualsevol de nosaltres el dret d'exposar lliurement i legítimament les seves propostes, ben assenyades. Els qui pretenen silenciar-lo, impedir que ho faci, insultar-lo no només mereixen la nostra crítica sinó també el nostre rebuig pels seus actes antidemocràtics. #Noenscallaran #Nonoscallarán

Nuestro apoyo y solidaridad con Jordi Cañas.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada